onsdag den 25. januar 2017

Opskrift

.
 .

Det allervigtigst er; at forberede sig grundigt på rejsen og tænke over intension og cermoni, rense rummet og skabe en god og tryg stemning, billeder af engle el lign, krystaller, lyskæde, lave musik-playlister med spirituel musik, mørklægningsgardiner og/ eller mindfold briller-  
spise fornuftigt: grøntsagssuppe, riskiks, thyraminefri diæt, ingen medicin, lave åndedrætsøvelser, yoga og gåture i naturen dagen før, 
Husk balje til bræk, ikke forstyrres skilt på døren, madras og tæppe, pude, vandflaske, evt: pebermyntepastiller.

Jeg vil stærkt anbefale at man prøver ayahuasca i et trygt miljø med erfarende guider, inden man gør noget på egen hånd !! Hvis du er i tvivl, så drik det ikke ! 
 

Læs også Links øverst til højre og kik på nettet og youtupe hvad du kan finde af oplysninger - der står mange gode og forvirrende ting ;-)


En termostatgryde er en fordel, da 80 grader er den ideelle temperatur og det tar ca en dag at koge.

Opskrift til ca 25 rejser: 250g mimosa, 650g ayahuasca, 2 citroner (man kan også halverer opskriften eller koge til en enkelt rejse)
Mimosa er det som indeholder DMT og ayahuasca forlænger oplevelsen - derfor den thyraminfri kost, da ayahuasca ellers kan være giftigt.

Mimosen brækkes lidt i stykker - den kan koges med mindre vand end ayahuasca. Urterne skal dækkes helt med vand og koges hver for sig nogle timer ved 80 grader med lidt citronsaft uden låg, så det kan dampe ind. Jeg har brugt lakmuspapir og målt surhedsgraden som skal være 5 - citronsaft er til at regulerer surhedsgrad.
Vandet sies fra og gemmes et sikkert sted. Hver urt koges 2 gange og til sidst hældes de 4 afkog sammen og dampes ind til ca 3 liter, så passer det med at du drikker 1 - 1 1/2 dl -
Og hvis du drikker for meget kommer det op igen.😉
Opskriften er afprøvet af flere forskellige personer.

 

Husk når du drikker holder du glasset på solar plexus og tænker på din intension, glasset på hjertet og bede til at dit hjerte må være åbent for healing, glasset på 3 øje og bede for at din intuition leder dig på rette vej, og glasset på kronechakre og bede til at du er åben for de gode kræfter der er til rådighed. og til sidst solar plexus og intension igen.

Jeg kender nogen som koger det i 8 liter vand og damper det ind, men jeg har ikke brugt så meget vand ! Det lugter ikke slemt, men damper meget, så udluftning er en fordel.


links til forhandler:


https://maya-ethnobotanicals.com/herbs/ayahuasca/banisteriopsis-caapi

https://maya-ethnobotanicals.com/herbs/ayahuasca/mimosa-hostilis


https://www.sovemasker.dk/product/mindfold-relaxation/
.
.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar